Χαιρετισμός Αδελφότητας

 
O Ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος Φραγκουλακης και η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παναχράντου – Άγιου Παντελεήμονος χαιρετούν τους διαδικτυακους επισκέπτες.

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται και προχωρά η εκκλησία οφείλει να παρακολουθεί και να μετέχει στις εξελίξεις, να ενημερώνεται και με την σειρά της να ενημερώνει.

Η δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί δείγμα πιλοτικής προσπάθειας για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας και διάλογου μεταξύ των ανθρώπων καταργώντας γεωγραφικά και πνευματικά σύνορα. 
Σκοπός μας είναι να πετύχουμε την σύνδεση με το αληθινό « Πνευματικό διαδικτυο» της ζωής που προσφέρει ο Χριστός σε κάθε άνθρωπο μέσα στην εκκλησία.

Ειδικότερα στις δύσκολες περιόδους που ταλανίζουν την πατρίδα μας σκεφτόμενοι τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ας μην ξεχνάμε την παρουσία του Χριστού στη ζωή μας, γιατί μόνον ο Χριστός αποτελεί ακτίνα Φώτος στο σκοτάδι της καθημερινότητας μας, και δεν εγκαταλείπει ποτέ αυτούς που ελπίζουν σ' Αυτόν, όπως ένας καλός πατέρας δεν εγκαταλείπει ποτέ τα παιδία του όταν τον έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στη παρούσα ιστοσελίδα  θα έχετε την δυνατότητα να ανατρέξετε στην ιστορική διαδρομή της Ι.Μ Παναχράντου, να ενημερωθείτε για επίκαιρα εκκλησιαστικά θέματα αλλά και για ανακοινώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της Μονής. καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχόμαστε σε όλους ψυχική και σωματική υγεία, πνευματική πρόοδο, υπομονή και μακροημέρευση.
Καλή συνέχεια στη πλοήγηση σας.