Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας

Κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου - Άνδρου κ. κ. Δωροθέου  Β´ και αιτήσεως του Διοικητού του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη υποστρατήγου υγειονομικού κ. Παναγιώτη Τάκου όπως και του εφημερίου του Ιερού Ναού του νοσοκομειακού καθιδρύματος που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Παντελεήμονα αντισυνταγματάρχη (ΣΙ) π. Ευαγγέλου Λιάπη, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου - Αγίου Παντελεήμονος Άνδρου Αρχιμ. Ευδόκιμος μετέφερε τη Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα από την Άνδρο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο προς ευλογία και αγιασμό των εργαζομένων και των πιστών και προς θεραπεία και ανακούφιση των ασθενών.



Η υποδοχή εγένετο το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 παρουσία του αρχηγού του Στρατού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή. 

Το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία υπό του πολιού γέροντος Ευδοκίμου ενώ η Τιμία Κάρα θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής και ώρα 20:00.