Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ



Ιερατική Σύναξη συγκάλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' στην Άνδρο, την επιμέλεια της προετοιμασίας και του προευτρεπισμού της οποίας είχε το Επισκοπείο και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Άνδρου, Πρωτοπρ. Νικολ. Μανδαράκας, αφού προηγουμένως είχε χοροστατήσει στον τελεσθέντα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοάου Μεσσαριάς.
Στην Ιερατική Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ανακαινισμένη Αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Παρθεναγωγείου της Άνδρου, στην οποία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ανέπτυξε διεξοδικώς θέματα πνευματικής, διοικητικής και ποιμαντικής φύσεως,γενικώτερης και ειδικώτερης σημασίας, επί των οποίων ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε τους Εφημερίους της Άνδρου για τον ιεραποστολικό τους ζήλο να εξυπηρετούν πέραν της μίας Ενορίας της Άνδρου, για τη διαποίμανση του λαού του Θεού, τους παρεκάλεσε να συνεχίσουν την καλή τους διακονία και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Μεσσαριάς προσέφερε δοχή σε όλους τους συμμετασχόντες Ιερείς, την οποία και ιδιαιτέρως, κατά την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β'.




















ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Ι.Μ.ΣΥΡΟΥ