Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ κ.ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β'


Τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου,το απόγευμα,ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα χοροστατήσει στον εόρτιο Εσπερινο στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Αληθινή, στο κτήμα του Ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αθανασίου Μαρτίνου.

Την Τρίτη, 26 Ιουλίου, θα μεταβεί στην Άνδρο και το απόγευμα θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό, διαδοχικά, στους εορτάζοντες Ιερούς Ενοριακούς Ναούς Αγίου Παντελεήμονος Πιτροφού, γενετείρας του αοιδίμου Μητροπολίτου Κοζάνης κυρού Διονυσίου (Ψαριανού) και Στραμπουργιών.

Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, θα ιερουργήσει στο Καθολικό της εορτάζουσας Ιεράς Μονής Παναχράντου-Αγίου Παντελεήμονος,όπυ φυλάσσεται η Κάρα του Αγίου, και θα τελέσει χειροτονία Διακόνου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα τελέσει τον Εσπερινό και εν συνεχεία Αγρυπνία στην εορτάζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στην περιοχή Αποικίων.

Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, θα πλεύσει στη Μύκονο και το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό στο εορτάζον οικογενειακό του Παρεκκλήσιο της Προόδου του Τιμίου Σταυρού.

Την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το απόγευμα θα παραστεί στην τελετή λήξεως της εφετινής Κατασκηνωτικής Περιόδου,που θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, στην Αληθινή και το βράδυ θα πλεύσει προς Πειραιά.

Το Σάββατο,30 Ιουνίου, θα πλεύσει από το Λαύριο στην Κέα.

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου,το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Κορρησίας και θα τιμήσει με το μετάλιο της Ιεράς Μητροπόλεως φιλογενή Ευεργέτη των Ναών της νήσου.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Ι.Μ.ΣΥΡΟΥ