Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

    Την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κυριακού, στην περιοχή "Καλαφάτης" και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
    Την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα προστεί της Δοξολογίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου ΝΙκολάου.
    Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δημοσιογράφου κ. Γιάννη Ρουσουνέλλου, με τίτλο "Το Άστρο που έσβησε στη Σμύρνη", αφιερωμένο στον Εθνοϊερομάρτυρα Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης.
    Την Πέμπτη,1 Οκτωβρίου, θα υποδεχθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Πρέσβυ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. David D. Pearce, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Σύρο.
    Εν συνεχεία, θα υποδεχθεί προσκυνητές από την Κύπρο, ηγουμένου αυτών του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.
    Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, θα πλεύσει προς Μύκονο και το απόγευμα θα παραστεί σε Εκδήλωση     στο Μουσείο της Χώρας.
    Το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Αθήνα και εκείθεν στη Λήμνο.
    Την Κυριακη, 4 Οκτωβρίου θα συνιερουργήσει μετ` άλλων Αρχιερέων στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της νήσου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιεροθέου και τοις ονοματηρίοις του επιχωρίου Μητροπολίτου, Σεβασμιωτάτου Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, προς τον οποίο και θα ευχηθεί.
    Το απόγευμα, θα επιστρέψει στην Αθήνα .
    Τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην ιερά νήσο Μήλο και εκείθεν θα πλεύσει στην Κίμωλο, και θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Οδηγητρίας, επί τη ιερά μνήμη της Οσίας Μεθοδίας, της εν ΚΙμώλω ασκησάσης.
    Το απόγευμα, θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις Εργασίες της Τακτικής Συνόδου της Ιεραρχίας της Ελλάδος και τις τελεσθησόμενες Χειροτονίες εκλεγησομένων Μητροπολιτών.