Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΟΡΤΗ ΑΓ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡO - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Φιλίππου, ο οποίος δεσπόζει στην παραθαλάσσια περιοχή του Μπατσίου, συμπαραστατούμενος από Εφημερίους της Άνδρου, παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, του Επάρχου Άνδρου, των επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ναυτικής Βάσεως Αμμολόχου Άνδρου, εκπαιδευτικών, μαθητών και πλήθους πιστών.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις καί τα κριτήρια που οδηγούν στην αληθή Θεογνωσία.
Προ του πέρατος της ιεράς Ακολουθίας και εν μέσω ενθουσιωδών εκδηλώσεων των παρισταμένων, ο Σεβασμιώτατος τίμησε με το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως 5 Συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό τους τιμάται η προσφορά του Έλληνα δασκάλου στη μετάδοση της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης, στην οποία, όπως υπογράμμισε, ο Ελληνικός Λαός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει και την παραμικρή έκπτωση, έναντι οιουδήποτε και οποιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος. 





Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της Ι.Μ. Σύρου