Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ & ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ - "ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ"


Diakosmitiko02
 Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Απριλίου 2013
07:00 μ.μ. Έναρξη Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β’ και συγχορoστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου.
10:00 μ.μ. Έναρξη Παρακλήσεως, Όρθρου καί Θείας Λειτουργίας (Αγρυπνία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 Απριλίου 2013
07:30 π.μ. Έναρξη Όρθρου
08:15 π.μ. Αρχιερατική Χοροστασία
09:00 π.μ. Έναρξη Δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, συνιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β΄ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου, ο οποίος και θα κηρύξει το θείο λόγο.
10:45 π.μ. Εκκίνηση Λιτανεύσεως της Θαυματουργού Εικόνος, η οποία, κατ’ αρχάς, θα κατευθυνθεί στην Πλατεία του «Αφανούς Ναύτου», όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση πνιγέντων Ναυτικών και θα ριφθεί δάφνινος στέφανος στη θάλασσα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Απομάχων Ναυτικών, και, εν συνεχεία, προς την Πλατεία Γηροκομείου, στην οποία, μετά την καθιερωμένη Δέηση, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα εκφωνήσει τον, κατά το έθος, πανηγυρικό λόγο.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
5:30 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός
6:30 μ.μ. Παραδοσιακοί ἑλληνικοί χοροί στο αύλειου χώρο του Ιερού Ναού από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Χώρας και Μεσαριάς τόν Σύλλογο Γυναικών Άνδρου και το Φιλοπρόοδο Όμιλο «ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ».
8:30 μ.μ. Εκκίνηση Λιτανευτικής Πομπής της Εικόνος της Ευρέσεως, προπορευομένης Λαμπαδηφορίας, κατά την άφιξη της οποίας στήν Πλατεία Γηροκομείου θα αναπεμφθεί Δέηση γιά τήν μαθητιώσα καί εργαζομένη νεότητα της Άνδρου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Απριλίου 2013
07:30 – 10:30 π.μ. Όρθρος & Θεία Λειτουργία
11:00 π.μ. Συναυλία των Φιλαρμονικών Συλλόγων στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Πέρας Εορταστικών Εκδηλώσεων

Τίς παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και λαμπρύνουν οι Φιλαρμονικές Κερκύρας “Φιλαρμονική Εταιρία Καποδίστριας”, Άνδρου “ΜΟΥ.Σ.Α”, και η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα Άνδρου.

Προσκαλούνται άπαντες οι Άνδριοι να συμμετάσχουν και να συνευχηθούν στις ανωτέρω Εκδηλώσεις.

Τό Εκκλησιαστικό Συμβούλιο