Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τιμητική διάκριση για τον Ηγούμενο της Ιεράς ημών Μονής εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος, Φαναρίου & Φαρσάλων.



Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και ευλάβειας οι πιστοί της Καρδίτσας, παρευρέθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, υπό την σεπτή παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου και πολλών κληρικών για να αποχαιρετήσουν την Τιμιά Κάρα του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, η οποία φυλάσσεται στην Ι.Μ Παναχράντου Άνδρου. Την Τιμιά κάρα φιλοξένησε ο ως άνω Ιερός Ναός από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και σήμερα.

Πλήθος κόσμου από όλο τον νομό Καρδίτσης συνέρευσε για να προσκυνήσει ευλαβικά την Τιμιά Κάρα του Αγίου.

Κατά τη διάρκεια της παρακλήσεως προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονος, ο καθηγούμενος της Ι. Μ. Παναχράντου Άνδρου π. Ευδόκιμος, έτυχε τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος, Φαναρίου και Φαρσάλων λαμβάνοντας το σταυρό του ενδόξου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου & Νεοχωρίου του Θαυματουργού, από τον Ποιμενάρχη κ.Κύριλλο.

Ο καθηγούμενος της Ι.Μ. Παναχράντου Άνδρου π. Ευδόκιμος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσ/δος, τους ιερείς του Ι. Ν. Aγίου Γεωργίου καθώς και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ι. Μητροπόλεως Καρδίτσης.