Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚEYTIKOY ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΥΟ ΤΗΣ Ι. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ- ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

sima
     Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω της ΜΚΟ της «Αποστολή» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) δημιούργησαν για πρώτη φορά το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με τη συμμετοχή εθελοντών γιατρών μελών του ΙΣΑ, για όλους τους συμπολίτες μας (ενήλικες και παιδιά) που έχουν χάσει το δικαίωμα της ασφάλισης λόγω ανεργίας ή κλεισίματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δεν έχουν πια δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.  Στο Ιατρείο συμμετέχουν 217 εθελοντές γιατροί-μέλη του ΙΣΑ όλων των ειδικοτήτων.

     Στα πλαίσια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ξεκίνησε ένα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ για την υιοθέτηση των υγειονομικών προβλημάτων των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας και τη διάθεση φαρμακευτικού υλικού και αναλωσίμων σε κατοίκους και δομές υπηρεσιών υγείας.
apostoli
     Έτσι, αύριο, Παρασκευή, ο Διευθυντής της ΜΚΥΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" κ. Κωνστ. Δήμτσας, θα παραδώσει φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό  στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στις 10:30 π.μ., στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στις 12 το μεσημέρι, και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στις 12:30 μ.μ.
     Σημειωτέον ότι η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" απέστειλε τα φάρμακευτικό υλικό στην Ιερά Μητρόπολη, διά της οποίας και θα προωθηθούν στους αποδέκτες τους.
     Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' με δήλωσή του ευχαρίστησε τον αξιότιμο κ. Κ. Δήμτσα  και τον συνεχάρη για το πολυσχιδές έργο που η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" επιτελεί και ευχήθηκε να πληροφορεί πάντοτε την αποστολή της, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β', ιδιαίτερα σ` αυτος τους δύσκολους καιρούς, που ο λαός μας προσβλέπει στην Εκκλησία και στηρίζεται απ` Αυτήν.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ερμούπολη, 27 Σεπτεμβρίου    2012