Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΔΡΟΥ






                     ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Τα θερινά τμήματα των παιδιών που κάθε χρόνο φιλοξενεί η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στην Άνδρο, θα διαμείνουν εφέτος στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια, μετά από την πρόθυμη και ευγενική χορηγία του ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως, πλοιοκτήτη κ. Ελευθερίου Πολέμη, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Σύρου & Άνδρου κ. Δωροθέου Β΄.

Εφέτος τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 12-15 ετών, σε δύο περιόδους κατά τον μήνα Ιούλιο, από 15 έως 22 και από 22 έως 29. Θα προσφέρουν στα παιδιά πλούσιο ημερήσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Επειδή έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά περίοδο, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου, κα Σοφία Καρυστινού - Μανδαράκα, τηλ. 22820 - 23476, από 5 έως και 13 Ιουλίου, και ώρες 10:00π.μ.-12:00μ., από την οποία θα παραλαμβάνουν και στην οποία θα καταθέτουν συμπληρωμένο το Ειδικό Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, καθώς και ιατρική βεβαίωση του παιδιού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Άνδρος, 5 Ιουλίου 2017