Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στην Κέα και το απόγευμα θα παραστεί σε εορταστική Εκδήλωση για την επέτειο 15 ετών Αρχιερατείας του στο Μωραΐτιο Πνευματικό Κέντρο και θα ευλογήσει την Αγιοωασιλειόπιττα.

    Την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο και Λύκειο Κέας και εν συνεχεία θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κέας, για θέματα, που αφορούν το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας της Καστριανής, το οποίο, εν συνεχεία, θα επισκεφθεί.

    Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου Κέας.

   Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, θα ιερουργήσει στον Μητροπλιτικό Ναό Ευαγγελισμού, στην Ιουλίδα.

    Εν συνεχεία, μέσω Λαυρίου και Πειραιώς, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

   Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι,μεσω Τήνου, θα μεταβεί στην Άνδρο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Ιερατική Σύναξη των Εφημερίων της νήσου.

   Το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς Ανδρίου και το απόγευμα θα ταξιδεύσει στη Ραφήνα και εν συνεχεία στην Άμφισσα.


  Την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, το πρωί, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου θα συνιερουργήσει μαζί του επί τω ετησίω Μνημοσύνω του αοιδίμου Μητροπολίτου Φωκίδος κυρού Αθηναγόρου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως